

MSVR Grand Prix Circuit Big Weekender

Brands Hatch - GP Saturday 31 - Sunday 01 September 2019

SATURDAY - Gates Open at 08:00

09:00	F3 Cup Championship	Qualifying	20 mins
09:30	GT Cup Championship	Practice	15 mins
09:55	Toyo Tires Racing Saloons	Qualifying	15 mins
10:20	Monoposto Championship - F3, 2000, Classic and 1400	Qualifying	15 mins
10:45	MSVT Trackday Championship	Qualifying	30 mins
11:25	Monoposto Championship - 1000, 1800 and 1600	Qualifying	15 mins
11:50	GT Cup Championship	Qualifying	15 mins
12:15	F3 Cup Championship	Race 1	20 mins
12:45	Toyo Tires Racing Saloons	Race 2	15 mins
13:15	Monoposto Championship - F3, 2000, Classic and 1400	Race 3	15 mins
13:30	Lunch		40 mins
14:10	GT Cup Championship	Race 4	25 mins
14:50	MSVT Trackday Championship	Race 5	45 mins
15:50	Toyo Tires Racing Saloons	Race 6	20 mins
16:25	Monoposto Championship - 1000, 1800 and 1600	Race 7	15 mins
16:55	GT Cup Championship	Race 8	50 mins
18:00	Sports 2000	Qualifying	20 mins

SUNDAY - Gates Open at 08:00

10:00	GT Cup Championship	Practice	15 mins
10:25	Toyo Tires Production BMW Championship	Qualifying	15 mins
10:55	Monoposto Championship - F3, 2000, Classic and 1400	Race 9	15 mins
11:20	CSCC - Gold Arts Magnificent Sevens	Qualifying	30 mins
12:00	GT Cup Championship	Qualifying	15 mins
12:25	F3 Cup Championship	Race 10	20 mins
13:00	Monoposto Championship - 1000, 1800 and 1600	Race 11	15 mins
13:30	Toyo Tires Production BMW Championship	Race 12	15 mins
13:45	Lunch		35 mins
14:20	GT Cup Championship	Race 13	25 mins
15:00	Sports 2000	Race 14	50 mins
16:05	Toyo Tires Production BMW Championship	Race 15	15 mins
16:35	CSCC - Gold Arts Magnificent Sevens	Race 16	40 mins
17:25	GT Cup Championship	Race 17	50 mins